Παρά το βαρύ γεύμα μου, πεινάω 2 ώρες αργότερα. Κουτσός. Έτσι, έκανα κάποιες tacos.

PB & J tacos για να είμαι ακριβής. Πήρα πολλά μικροσκοπικά pitas, τα θερμάσαμε, καθώς και τα έβαλα σε γευστικές ποσότητες φυστικοβούτυρου καθώς και ζελέ. ναι το έκανα.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

High Achiever – Μεγάλη Ακούστε Βιβλίο Αναθεώρηση
Υψηλή επιτυχία από την Tiffany Jenkins Book Review. Γρήγορη αξιολόγηση του νέου απομνημονεύματος της διπλής ζωής του εξαρτημένου φαρμάκου. check out από τον συγγραφέα.

Εύκολο βιβλίο για να ακούσετε ενώ τρέχετε, τρώτε ή οτιδήποτε άλλο κάνουν οι άνθρωποι.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 6 λεπτών, 12 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 5
04:34

Ζω
00:00
08:21
06:12

Δεν ήμουν σίγουρος τι να παράγει δείπνο. Είχα κάποια αποψυγμένη γαλοπούλα που προοριζόταν να είναι το πρωταρχικό γεγονός, καθώς και αποφάσισε να κάνει την πίτα του Shepherd. Την πρώτη φορά που είχα την πίτα του Shepherd, έγινε με εδάφη veggie για να εξασφαλίσει ότι θα λειτουργήσει απολύτως.

Μια πλευρά με λίγο περισσότερο τυρί για τον Ben, γιατί είναι τυρώδες.

Και το ολοκληρωμένο προϊόν: η πίτα του Shepherd στην προτιμώμενη μεγάλη μου καθώς και απείθαρχος χυτοσίδηρο, που μου αρέσει <3 Την εξυπηρέτησε με σαλάτα από τότε που μου αρέσει πολύ φαγητό. Επίσης, μου αρέσει πολύ το φαγητό. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ο Μπεν επέμεινε ότι ήταν Wino την Τετάρτη καθώς συμφώνησα. Πήραμε αυτόν τον ελαφρύ, φρουτώδη αριθμό από τη μαμά μου. Είναι ακριβώς όπως μου αρέσει Για το επιδόρπιο έκλεψα ένα τσίμπημα των βούτυρο φυστικοβούτυρου του Ben. Ναι, το κάναμε. Είναι καλό. Υπάρχουν δύο κομμάτια σε κατάσταση που θέλετε να εξοικονομήσετε ένα για αργότερα. Δεν θα το κάνετε. Δεν έχω μείνει με το επιδόρπιο μου πρωτεΐνης κούνημα αυτή την εβδομάδα (shocker μετά από μια nutella γεμάτη νύχτα καθώς και τώρα αυτό.) Απαίτηση για να ξαναγυρίσω για να καθαρίσω τα σνακ μου! Δείτε το πρωί! Ενημερώθηκε για να προσθέσει: Πολλοί άνθρωποι έχουν ρωτήσει για το κατάστημα με τις αξιολάτρευτες τσάντες για μεσημεριανό γεύμα καθώς και knickknacks που πήγα σε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ήταν η ουράνια οικοδέσποινα στην Old Town Orange. Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας Αποθηκεύσετε Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! Μερίδιο Τιτίβισμα Καρφίτσα Μερίδιο Ταχυδρομείο Μερίδιο