UFC 274 παίρνει τοποθεσία το Σάββατο στο κέντρο αποτυπώσεων στην Αριζόνα. Ο σημερινός ελαφρύς πρωταθλητής του UFC, Charles Oliveira, με επικεφαλής την εκδήλωση, προφανώς έχασε το βάρος σήμερα που έρχεται σε μισή λίβρα πάνω από το όριο του πρωταθλήματος. Προφανώς θα αφαιρεθεί από τον τίτλο μάρκετινγκ στην αρχή του αύριο.

Υπάρχει κάποια σύσταση ότι η επίσημη κλίμακα είχε προβλήματα βαθμονόμησης τα οποία, από μόνη της, θα έπρεπε να έχουν έλεγχο. Όπως ο Tony Cummings, ο αθλητικός Επίτροπος του Κολοράντο παρατήρησε “ζητώντας να δει πότε, ακριβώς πώς και από το ποιος η κλίμακα είχε λάβει άδεια θα ήταν μια αρχή”.

Αφήνοντας τα προβλήματα βαθμονόμησης στην άκρη, μια πολύ πιο γενική ανησυχία είναι αν το Τμήμα Παιχνιδιών της Αριζόνα, η ρυθμιστική αρχή με αμοιβή της εκδήλωσης, συμμορφώθηκε με την επίσημη αξιολόγηση των κανόνων.

Η Αριζόνα έχει μερικές νομοθεσίες καθώς και κατευθυντήριες γραμμές για τα βιβλία, όταν αφορά το MMA αξιολογούν τα Ins. Ιδιαίτερα ο διοικητικός κώδικας της Αριζόνα έχει τη συμμόρφωση με να δηλώσει σχετικά με την αξιολόγηση των INS:

Η ζύγιση πρέπει να κρατιέται κάθε φορά καθώς και να εγκριθεί από την τοποθεσία, η αποζημίωση σύμφωνα με το A.R.S. § 5-225 (ε). Θα εποπτεύεται από έναν εκπρόσωπο αποζημίωσης. Οι υποψήφιοι χρειάζονται για να έρθουν σε επαφή με την προμήθεια τουλάχιστον 48 ώρες στην ανάπτυξη του ζύγισης σε makeappropriate σχέδια για αυτό. Οι διαγωνιζόμενοι υποβιβάστηκαν στο ζύγιση, καθώς και η αποτυχία να το πράξουν, μπορεί να υποβάλει τον διαγωνιζόμενο σε πειθαρχία, όσο και να συμπεριλάβει την απόκτηση από τον ανταγωνισμό.

Και συνεχίζει να σημειώνει ότι συμμορφώνεται με τους μαχητές που χάνουν βάρος:

Ένας διαγωνιζόμενος που υπερβαίνει τη συμβατική του βαρύτητα πολύ περισσότερο από μία λίβρα κατά τη ζύγιση παραβιάζει τον Hisor της σύμβασής του. Κατά τη διακριτική ευχέρεια της Επιτροπής, ο TheContestant μπορεί να επιτραπεί σε μια δεύτερη ευκαιρία να πετύχει το βάρος εντός δύο ωρών. Εναλλακτικά, η εναλλακτική λύση μπορεί να επιβάλει μια χρέωση που περιλαμβάνει απώλεια που δεν είναι πολύ περισσότερο από το 20% του ακαθάριστου πορτοφολιού. Οι ποινές μπορούν να προστεθούν στην τσάντα του διαγωνιζόμενου.
Πρέπει να υπάρχουν ενεργοποιημένες διακυμάνσεις των αποζημιώσεων βάρους και των κατηγοριών βάρους σε αγώνες μη πρωταθλήματος, εάν οι και οι δύο αντιστοίχοι καθώς και η αποζημίωση επιτρέπουν την παραλλαγή.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο αναθεωρημένος τίτλος του καταστατικού της Αριζόνα, ο Τίτλος 5, το κεφάλαιο 2 του τμήματος 225 (το οποίο ο παραπάνω κώδικας αναφέρει ότι η αποζημίωση πρέπει να συμμορφωθεί με) χρειάζεται την αξιολόγηση του INS για να πάρει την τοποθεσία “Δεν υπάρχουν πολύ περισσότερες από είκοσι τέσσερις ώρες πριν από την κανονική ώρα της εκδήλωσης “Ανάγνωση ως εξής:

Ε. Ζυγίζουμε για όλους τους διαγωνισμούς δεν πρέπει να είναι πολύ περισσότερο από είκοσι τέσσερις ώρες πριν από την κανονική ώρα της εκδήλωσης ή λιγότερο από τρεις ώρες πριν από την κανονική ώρα της εκδήλωσης. Ένας εκπρόσωπος της αποζημίωσης πρέπει να μεταβεί καθώς και να εποπτεύει όλα τα ζύγιση. Η περίοδος ζύγισης πρέπει να είναι μία ώρα.

Το UFC 274 ξεκινά στις 5:30 ανατολική ώρα, 2:30 Ειρηνικός. Oliveira «χαμένο βάρος» σε μια αμφισβητούμενη βαθμονομημένη κλίμακα με αναφορές που καλύπτουν το ατύχημα ήδη από 12:27 Ειρηνικό.

Η αθλητική αποζημίωση έχει μεγάλη διακριτική ευχέρεια για το πώς να διεξαγάγει την αξιολόγηση των INS. Δεν έχουν τη διακριτική ευχέρεια να ανατρέψουν ένα χρονοδιάγραμμα που έχει συνταγογραφηθεί από το νόμο.

Εκτός αν η Αριζόνα δημοσιεύει τα καταστατικά ξεπερασμένα, καθώς και οι κατευθυντήριες γραμμές, η Oliveira έχει μια πραγματική διαφωνία ότι ποτέ δεν έχασε το βάρος, αφού ο καθορισμός απέτυχε να κρατήσει μια κατάλληλη αξιολόγηση για όλους στην κάρτα.

Η Αριζόνα έχει κάποια περιγραφή να κάνει.

Διαφήμιση

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Ένας άλλος ανταγωνιστής του UFC χάνει το βάρος που φαίνεται άρρωστος στις κλίμακες. Οι ρυθμιστικές αρχές θα ενεργούν; 1 Οκτωβρίου 2021 με 1 σχόλιο
Η κρίση 23.000 δολαρίων επιβεβαίωσε για το UFC 157 Piracyoctober 4, 2016in “Πειρατεία”
$ 1.000 σε αποζημίωση που χορηγούνται για UFC 172 Piracyoctober 30, 2016in “Πειρατεία”