όταν ο Kevin Miranda ολοκλήρωσε τη Διοίκηση Διοίκησης Υπηρεσιών από το Johnson Graduate Institution of Management του Πανεπιστημίου Cornell, σκέφτηκε τις επιλογές του.

Ένας δρόμος οδήγησε σε μια ευημερούσα κατοχή στον κλάδο των νομισματικών υπηρεσιών, όπου οι συνδέσεις στα βορειοανατολικά θα ανοίξουν πολύ σίγουρα μερικές πόρτες. Ωστόσο, ήταν ο άλλος δρόμος που τον ενδιέφερε.

Για πολύ περισσότερο από μια δεκαετία, ο Kevin είχε ένα κάθισμα της πρώτης σειράς σε αυτό που ο μπαμπάς του, ο Chris Miranda, είχε ξεκινήσει, καθώς κατασκευάστηκε στο Mac Security Consultants, Inc. Chris Miranda χτίζονταν σιγά -σιγά μια επιχείρηση συμβουλευτικής ασφάλειας, την εποχή εκείνη, που καθιέρωσε ένα εθνικό αποτύπωμα.

Έτσι, ο Kevin πήρε το άλμα, καθώς δεν κοίταξε πίσω. Έχει ανεβάσει την αλυσίδα για να λειτουργήσει αστυνομικός σεφ για αυτό που κατέληξε να είναι ίσως η μεγαλύτερη συμβουλευτική επιχείρηση ασφαλείας στη χώρα, εξυπηρετώντας αγορές όπως αθλήματα, μεταφορές, πετρέλαιο καθώς και φυσικό αέριο, χημική παραγωγή, βιομηχανική παραγωγή, σταθμοί παραγωγής ενέργειας, πυρηνικά φυτά καθώς και πολλά άλλα.

KEVIN – ο οποίος επιβλέπει το σχεδιασμό, την ενίσχυση, την υλοποίηση, την αναφορά, καθώς και την εποπτεία των οικονομικών, των επιχειρήσεων, των ανθρώπινων πόρων της επιχείρησης, καθώς και της συμμόρφωσης με την επιχείρηση – τις ιδιότητες της επιτυχίας της επιχείρησης στον πολιτισμό που δημιούργησε ο Chris.

“Αυτό που έχω παρατηρήσει, δεδομένου ότι μπήκα στην επιχείρηση είναι ότι ο Chris αντιμετωπίζει κάθε εργαζόμενο σαν οικογένεια, όχι μόνο εγώ”, δήλωσε ο Kevin. “Αυτό δεν είναι απλό με 70 υπαλλήλους, ωστόσο το κάνει με κάποιο τρόπο.”

Σε τηλεφωνική συνέντευξη με τους δύο, ο Chris παρακολούθησε τους λόγους για την επιτυχία της εταιρείας.

“Η πίστη πηγαίνει και με τους δύο τρόπους. Δεν μπορείτε να περιμένετε από τους εργάτες σας να είναι αφοσιωμένοι στην επιχείρησή σας αν δεν είστε αφοσιωμένοι σε αυτούς », είπε. “Αυτή η τεχνική έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου υπάρχει μεγάλη υπερηφάνεια που είναι ο 24ος εργαζόμενος εδώ. Ακριβώς όπως υπάρχει η υπερηφάνεια που είναι ο 70ος υπάλληλος, αφού καταλαβαίνουν ότι πολλά άλλα θα συμμορφωθούν με τα βήματά τους. ”

Αυτή η τεχνική έχει οδηγήσει σε μερικούς εξαιρετικούς αριθμούς εσωτερικών χώρων. Η Security Mac διατηρεί πάνω από το 95 % των εργαζομένων της σε ετήσια βάση, σε σύγκριση με την κοινή αγορά καλύτερων έως 50 %. Η κατοχή εργαζομένων που αναλαμβάνει την κυριότητα καθώς και την κατοχή των υπηρεσιών της εταιρείας καθώς και των λύσεων, όπως το εργαλείο αξιολόγησης πολιτισμού, αποτελεί καταλύτη για ανάπτυξη, ακόμη και χωρίς ένα μόνο πρόσωπο πωλήσεων στο προσωπικό, σύμφωνα με τον Chris.

Ένας άλλος καταλύτης ήταν η επιμονή του Chris στη χρήση της αγοράς αυτό που ονομάζει “μια εξατομικευμένη λύση υπηρεσίας” που είναι προσαρμοσμένη στις ορισμένες ανάγκες των πελατών της εταιρείας.

“Αναγνωρίζουμε ότι κάθε υπηρεσία ή εργοτάξιο φέρνει τις δικές της ιδιαίτερες δυσκολίες σε καθημερινές εργασίες”, δήλωσε. “Η ομάδα μας έχει εμπειρία σε ένα φάσμα βιομηχανιών. Μπορούν να λάβουν τις καλύτερες μεθόδους από μια αγορά καθώς και να εξετάσουν εάν αυτές οι μέθοδοι ενδέχεται να ισχύουν για έναν πελάτη σε διαφορετική βιομηχανία.

“Επιπλέον, έχουμε έναν τόσο βαθύ πάγκο, καθώς οι εργαζόμενοι μας καταλαβαίνουν ποια είναι τα πλεονεκτήματα των άλλων μελών της ομάδας, καθώς μπορούν να προσεγγίσουν τις γραμμές της αγοράς για να προμηθεύουν αυτή την εμπειρία. Αυτό είναι κάτι που δεν παίρνετε σε μικρότερες επιχειρήσεις. ”

Το τελευταίο στοιχείο της συνταγής είναι η αποστολή της εταιρείας.

“Στόχος μας είναι να προωθήσουμε τις μεθόδους ασφάλειας του εργοταξίου καθώς και τις διαδικασίες που μειώνουν τον τραυματισμό, διατηρώντας παράλληλα τη νομισματική επιτυχία των πελατών μας. Ήταν μια φόρμουλα που έχει χρησιμεύσει ως το θεμέλιο της επιτυχίας μας, καθώς και θα παραμείνει αναπόσπαστη προσέγγιση αυτής της επιχείρησης που προχωράει. ”

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ