σήμερα, ο Ben και εγώ πήραμε λίγο χρόνο για να κλωτσήσω και να βγούμε έξω. Θα φύγω το επόμενο Σαββατοκύριακο, οπότε θέλαμε να απολαύσουμε το ένα το άλλο σήμερα;

Όπως γνωρίζετε, είμαι μεγάλος σε όλα τα ποτά – νερό, seltzer, σόδα διατροφής, βότκα…
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Πήρα μια δοκιμή Covid-19
Να πάρει μια δοκιμή Coronavirus – πώς λειτουργεί, τι αισθάνεται, η εμπειρία μου και πολλά άλλα. Πήρα την τυποποιημένη δοκιμή και ο Ben πήρε την ταχεία δοκιμή Covid-19.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 16 δευτερολέπτων

Επόμενο
High Achiever – καλή αναθεώρηση βιβλίου ακρόασης
06:12

Ζω
00:00
08:21
05:16

Λοιπόν, όταν ο Pom Terrific χρησιμοποιείται για να μου στείλει λίγο χυμό, πήδηξα σε αυτό. Συνήθως προσπαθώ να μείνω μακριά από το χυμό (παρόλο που συχνά κλέβω τις γουλιές του Ben) γιατί θα προτιμούσα να φάω το φρούτο. Αλλά – μου αρέσει το χυμό ρόδι σε pom arils!

Έτσι, ήμουν πολύ εκστατικός για να πάρω τα χέρια μου σε αυτά τα χαριτωμένα μικρά μπουκάλια.

Συνδυάσαμε το Pom Terrific με τον Seltzer για να φτιάξω ένα νόστιμο “mock-tail”. Για κάποιο λόγο αυτό το combo είναι επίσης μια μεγάλη δίψα.

Το σημερινό πρωινό ήταν μια γιορτή για τα μάτια και το στόμα. Γαλλικό τοστ με ψωμί σταφίδας κανέλας, γεμάτο με σιρόπι σφενδάμου. Ναι! Το μεσημεριανό γεύμα ήταν γενικά υπολείμματα από το δείπνο χθες το βράδυ – κινεζικό φαγητό; Και έκανα λίγο διάδρομο για άσκηση.

Στο πιο συναρπαστικό γεγονός της ημέρας, χτυπήσαμε το στόχο και εντοπίσαμε ένα βάρος κούνημα – στο οποίο ο Ben έκανε πολλά ακατάλληλα σχόλια. Κανένα σχόλιο. *Η προειδοποίηση του συνδέσμου προς τον ιστότοπό τους είναι ακριβώς όπως ένα infomercial.

Τώρα πρέπει να ολοκληρώσω το έργο μου HTML, ώστε να μπορέσω τελικά να σπουδάσω για την πιστοποίηση προσωπικής κατάρτισης!

Τα λέμε αύριο ?

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Σώσει

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο