Χαίρετε! Πώς είσαι? Δουλεύω με το εμπορικό σήμα Futuro ™ για να μοιραστώ μερικές πολύτιμες πληροφορίες και κληρώσεις! Έχω δοκιμάσει τα αγαθά τους από τότε που πήγα στο FL, οπότε αυτό είναι λίγο αναδρομή από πριν από λίγες εβδομάδες με τις φωτογραφίες. Ας το κάνουμε…

Είμαι εδώ ψάχνοντας για manatees, αλλά δεν βρήκα ακόμα…
Τα τελευταία μου βίντεο

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4
Ημερήσια Ημερήσια Ημέρα 4 Μαραθωνίου

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 1 λεπτό, 21 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Μαθαίνοντας από μια κακή πορεία
03:48

Ζω
00:00
08:21
01:21

Σήμερα μιλάμε για το Futuro ™ αποφοίτησε από τα Legwear Compression. Δουλεύω με το εμπορικό σήμα Futuro ™ για να υποστηρίξω το Futuro ™ Stand Stand Stand Stand Stand Standings. Για να γιορτάσει τα καθημερινά επιτεύγματα των ανθρώπων που στέκονται δυνατά στα πόδια και τα πόδια τους όλη την ημέρα.

Προσπαθώ να σταθεί δυνατός, αλλά μερικές φορές πέφτω επίσης δυνατός. Ε για προσπάθεια…

Έφερα μαζί μου τρία διαφορετικά ζεύγη Futuro ™ αποφοίτησαν μαζί μου στη Φλόριντα. Σχεδίασα να τα δοκιμάσω στη μακρά πτήση, αφού ένα από τα πολλά οφέλη του προϊόντος είναι ότι είναι καταπληκτικά να χρησιμοποιούν όταν ταξιδεύουν!

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τις κάλτσες παντελονιού Futuro ™ για τις γυναίκες είναι ότι η βαθμιαία συμπίεση βελτιώνει την κυκλοφορία, με μέγιστη συμπίεση στον αστράγαλο που μειώνει σταδιακά το πόδι, αλλά όμως είναι ακόμα εξαιρετικά λεπτό, ώστε να τα φορέσετε κάτω από παντελόνι ή ακόμη και γκέτες.

Πώς να φορέσετε Legwear Futuro ™:

Το Futuro ™ αποφοίτησε από τα Legwear Compression, έχει σχεδιαστεί για να απαλύνει τα συμπτώματα του πρήξιμου, των κουρασμένων, των πόνο στα πόδια και των ήπιων φλεβών. Μπορείτε να τα φορέσετε όλη την ημέρα για να μασάζ τα κουρασμένα, αχαλίνωτα πόδια σας καθώς μετακινείτε. Το Futuro ™ Graduated Compression Legwear είναι διαθέσιμο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες στο τμήμα φαρμακείου των μεγάλων λιανοπωλητών σε εθνικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του φαρμακείου CVS, μπορείτε να ελέγξετε το Futuro.com για περισσότερες πληροφορίες.

Το Futuro ™ στέκεται δυνατά κληρώσεις

Από τώρα μέχρι τις 27 Ιουλίου 2015 το εμπορικό σήμα Futuro ™ φιλοξενεί το Futuro ™ Stand Stand Stand Stand Standings, όπου μπορείτε να κερδίσετε την ευκαιρία να τοποθετήσετε τα πόδια σας και να απολαύσετε διακοπές, μεταξύ άλλων βραβείων!

Ο νικητής του Μεγάλου Βραβείου θα έχει την επιλογή μιας από τις ακόλουθες διακοπές, συμπεριλαμβανομένου του αεροπορικού εισιτηρίου, της διαμονής και άλλων:

SPA Διακοπές – Ένα ταξίδι για δύο, τέσσερις ημέρες/τρεις νύχτες στο Miraval Resort στο Tucson της Αριζόνα

Disney Οικογενειακές διακοπές – Ένα ταξίδι για τέσσερις, πέντε ημέρες/τέσσερις νύχτες στο Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα

Ρομαντική απόδραση – Ένα ταξίδι για δύο, τέσσερις ημέρες/τρεις νύχτες στο The Cloister in Sea Island της Γεωργίας

Επιπλέον, δύο νικητές επιλαχών θα λάβουν κάθε κάρτα δώρου Zappos.com και τα πρώτα 1.000 επιλέξιμα άτομα για να υποβάλουν μια καταχώρηση θα λάβουν ένα ζευγάρι κάλτσες αναζωογόνησης Futuro ™ (<- cool! Επισκεφθείτε το Futuro ™ Stand Stand String Storpswstakes, για να εισέλθετε, για τους κανόνες και τους κανονισμούς των κληρώσεων και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Legwear Futuro ™. Ερώτηση: Πόσες ώρες την ημέρα είστε στα πόδια σας; Στέκεστε ή κάθεστε τώρα; Αποποίηση ευθυνών: Αυτή η ανάρτηση είναι σε συνεργασία με το εμπορικό σήμα Futuro ™. Όλες οι γνώμες είναι δική μου. Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας Αποθηκεύσετε Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! Μερίδιο Τιτίβισμα Καρφίτσα Μερίδιο Ταχυδρομείο Μερίδιο