Τελικά εγγραφή για το RNR Los Angeles Half Marathon. Τίποτα σαν να περιμένεις μέχρι την τελευταία στιγμή – ο αγώνας είναι αυτό το Σαββατοκύριακο! Αλλά έτσι κυλώ και τελικά το πήρα μαζί κυρίως επειδή η SR μου έβαλε την πίεση για να βρω τη ζωή μου μαζί. Εκτός από το ότι δεν νομίζω ότι μιλούσε για το τρέξιμο … Ω καλά. Εάν εξακολουθείτε να προσπαθείτε να βρείτε αγώνες για το τρέχον έτος, ο κώδικας έκπτωσης Rock N Roll / Half Marathon εξακολουθεί να ισχύει για τους αγώνες του 2015! Χρησιμοποιήστε τον κωδικό Runeatrepeat15

Σήμερα είμαι σνακ στην κολοκύθα μπαχαρικά granola. Το αγαπώ.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 2
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 2. runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 1 λεπτού, 45 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Πήρα μια δοκιμή Covid-19
05:16

Ζω
00:00
08:21
01:45

Τα άλλα γεύματά μου δεν είναι πολύ φωτογενή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν δημοσιεύομαι τόσο πολύ τα τρόφιμα (λαμβάνοντας υπόψη πόσο τρώω). Δεν είναι όμορφο, αλλά νόστιμο.

Το μανιτάρι μου Frittata ήταν αρκετά όμορφο να κοιτάξω και απίστευτα νόστιμο, γι ‘αυτό ήθελα να μοιραστώ μια γενική ιδέα της συνταγής.

1. Μαγειρεύτηκε ένα μάτσο κρεμμύδια, μανιτάρια και ψιλοκομμένο πιπέρι. Ασκέλιο με αλάτι και πιπέρι σκόρδου. Λίγες παύλες tapatio.

2. Βάλτε ένα ψεκασμένο τηγάνι με 4 αυγά και 4 ασπράδια αυγών. Σκληραγωγημένος. Αναδεύτηκε σε 1/2 φλιτζάνι σκόρδο Cheddar.

3. ψημένο σε 350 μοίρες μέχρι να ρυθμιστεί σχεδόν. Προστέθηκε 1/2 φλιτζάνι αιχμηρό cheddar και μαγειρεμένο μέχρι να λιώσει.

Win Health: Είδα την αγαπημένη μου γεύση της Jelly Bellys και δεν πήρε τη μεγάλη τσάντα γιατί ήξερα ότι θα τα φάω απόψε.

Τώρα το Vegas και εγώ απολαμβάνουμε τηλεόραση. Λατρεύω τη Whitney από την εκπληκτική ζωή μου. Είναι φοβερή.

Aaaand Είμαι τόσο απίστευτα εκστατικός για το νέο μου διαχύτη πετρελαίου. Δεν ξέρω γιατί το πήρα αρχικά αυτό (πιθανώς επειδή ήταν στην πώληση), αλλά τελικά το άνοιξα χθες και έβαλα λίγο νερό και λεβάντα σε αυτό …. Ahhhhhhh. Είναι σαν ένα σπα. Spahhhhhh.

Έχετε φτάσει στο βαγόνι ζώνης διαχύσεως πετρελαίου;!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Οποιεσδήποτε φυλές έρχονται;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο